donderdag 26 april 2012

Stil is niet rustig!

Stilte betekent niet dat ik stil zit. Gelukkig.

Mijn werk Timeprint II is aangenomen voor E.A.Q. VII. De tentoonstelling start midden augustus tijdens het Festival of Quilts in Birmingham en tourt daarna nog 2 jaar door Europa.

Mijn werk balanceert weer fijn op het randje van wat kan. Ik heb fragiele stoffen verbonden met nylongaren. Dat kostte heel wat gevloek en gemopper achter de naaimachine want dat garen is doorzichtig en zo dun als een haar.. geweldig, maar zelfs met bril kon ik het amper zien. Stikken op gevoel. Het resultaat is wel precies wat ik voor ogen had.


Hier een detail, het eigenlijke werk is straks in Birmingham te zien en begin 2013 in Breda (zie site E.A.Q.)


Verder ben ik bezig met proefjes voor een werk dat, voorafgaand aan de tentoonstelling, 4 weken buiten gaat hangen. Het is een uitdaging om te kijken wat ik met 4 weken weer en wind kan doen. Dat betekent dat er nu in mijn tuin diverse lappen vrolijk wapperen in de wind en iedereen opdracht heeft gekregen om ze vooral te laten hangen.

3 opmerkingen:

 1. Leuk weer iets te zien van je Wille en het is wel een felicitatie waard!
  Ik probeerde de afbeelding te vergroten en meende ook vitrage te zien.
  Je het ook in het echt moeten zien.
  Wie weet in 2013 in Breda.
  Tenminste.....als me een aankondiging niet ontgaat.
  Hartelijke groet en veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Wille ik kijk er nu al naar uit, word voor mij de tweede keer dat ik er naar toe ga, de eerste keer vond ik de expositie erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen